Sziasztok Srácok (esetleg Hölgyek?)!
Szóval nem voltam a 7végén, így nem tudtam reagálni beírásokra... Viszont amit észrevettem most, hogy átfutottam a közel 100 bejegyzést, az az, hogy csak egyhelyben járunk, és mindenkinek más az elképzelése.
Az első tábor azt mondja, hogy védjük meg a tekercseket. Most az, hogy milyen mértékben, és milyen áron, az egy dolog. De hogy ez nem megy át Atin, az tuti...
A második tábor (és itt vagyok én is

) az azt mondja, hogy igazából azzal van a baj, hogy minden ellenséges akció után bekapcsol egy autóvédelem (legyen az tolizás, varizás, de még hadi ütés után is). Csak és kizárólag a tekercslopásnál nem. És ez baj.
Ez pont olyan, mintha az lenne, hogy elkezdesz gyújtani valakit, és kb 2 készültséggel a házai 70%-át felgyújtod. Ugye nem lenne kellemes érzés?
Beindul az autóvédelme az országnak.
Viszont tekilopásnál ilyen nincs. Miért? Nem is értem, hogy annó miért nem vezette be Atis ezt a védelmi formát. (talán mert így könnyű tekercset átjátszani?)
Tehát első lépésben ezen kellene gondolkodni. Aztán meglátjuk, hogy ennek milyen hatása lehet a játékra.
Nemhiszem, hogy a radikális szabályváltoztatás (mint pl új személyiség, tudomány állásához kötött tekercslopás) jó megoldás lehet, mert nem tudjuk előre jósolni a lavinát, ami keletkezne.
Egy tolvaj igenis tolvajkodjon, egy varis varizzon, egy hadis üssön!
Soha, semmit nem szabad radikálisan befolyásolni... Ezt azért vegyétek figyelembe!