Quote:
Originally Posted by SiMON
BY Aúúú:
"A külön személyiséges megoldást azért nem támogatom, mert az a helyzetet nem oldaná meg, hisz ha választani kell egy tudós óriás, egy tudós gnóm, vagy egy nem tudós (tehát 5%-al eleve mindenben gyengébb), de teki védős törpe között, akkor én tutira nem a törpét választanám... és ahogy megnézed a különböző szinteket, a játékosok nagy többsége se választaná..."
Ezt pl nem értem miért ne választaná ? Jobb ha megmaradnak a tekijeid mint hogy nyerjél 5% ot. szerintem
|
Azért nem választanám azt, mert:
1. a gnóm tekijeit nem fogod lopni és jóval erősebb így mint a törpe, hiába van a törpének kicsivel nagyobb férőhelye, olyan hátrányai vannak eleve, ami ezzel együtt gyengébbé teszi (tudós nélkül 5%-al kevesebb kaját termel, 5%-al gyengébbek az amúgysem túl erős varázslói és még seregben is jelentősen gyengül).
2. A tudós óriás üt az ork után a legjobban és minimális mennyiségű tekit lehet tőle lopni és férőhelyben sem marad el sokkal a törpe után, sőt, mivel nem kell neki csak nagyon kevés tolit tartani és emellett variban a legjobb, ezért összességében több lesz a serege és védettebb is lesz mint egy törpének.