Quote:
Originally Posted by Hani
Először is megpróbáltam végigolvasi az egész topicot de nem bírtam. Ezért is, ha netán valaki már felvetette ezt a javaslatot, esetleg meg is tárgyalták akkor természetesen tárgytalan:
Szerintem a hullák többsége 5.ik és 4ik szinten van, 3.ik szinten már csak elvétve 1-1 de ezeknek a zöme mind a top30% határán mozognak. Lényegesebben javíthatna ezen az állapoton ha szintenként nem csak +10% támadó és védőerő többletet kapna hanem szintlépésenként +10% helytöbbletet is. Így ha netán elérne A-ba akkor 40%-os lehetne a helykihasználása mind a barakkban mind a házakban. Lehet picit radikálisnak tűnik, de ha figyelembe veszzük, hogy ezt csak szintlépésenként kapná meg nem is annyira vészes. A-ban 3-4000 hekin bekapni egy bacit az tényleg ütős lenne. Egy ilyen jellegű változtatással ez a faj pont a felsőbb csoportokban lehetne életképesebb nem úgy mint most. Mert szövibe csak hullákkal-hullákkal szoktak lenni, nem nagyon találkoztam még 3 hulla + 1 vari vagy egy toli felállással. De még 4es hulla szövivel sem.
|
Mondjuk legyen 3k hektáron.
szerintem most így kéne kinézzen A-ban: (bár nem tudom, h a-ban ez hogy megy, mert még nem láttam ott hullát)
65%-barakk (1950 barakk 78000hely)
25%-ház (750 ház 37500hely) (ez kb 4k embertöbblet, ennyi szerintem nem kell)
10% torony (300 torony 12000hely)
20 bank
a javaslatod után:
70,7% barakk (2120 barakk 118720 hely)
19,3% ház (580 ház 40600hely) (kb 4k embertöbblet)
10% torony (300 torony 16800 hely)
20 bank
hát nem is tudom...ezek mellé, még betegséget is terjesztene? Hát a fenét! Köszönöm, de nem akarok ilyen hullákat az A-ra. Így nagyobb serege lenne 3000hektáron, mint egy átlagos orknak... És az a hátránya is eltűnik, hogy a szövetségeseit lophatják rajta keresztül!
Már csak az kéne, hogy koptatni is tudjon sereget...