Thread: Dota
View Single Post
Old 04-26-2008, 02:07
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Na visszaolvastam.
Igazad lehet, de pl te most az új dotáról beszélsz, én meg a régi buildet nyomtam. Remélem vágod, hogy az régen bugos volt, ha 2 bf-je volt. ultijánál megkapta a szétosztandó sebzést is, tehát nem csak a 2 bf sebzése adódott hozzá, ahnem legalább 3-é. (akkoriban még nem is volt állítható PT)

Most egyeébként ujra visszatértem 3 hónap kihagyás után, 3 verziót is kihagytam dotából, úgyhogy nekem ez a 6.51 vagy mi a legujabb ma, az elég friss élmény. Invokerrel együtt. Ami egyébként felesleges hero, szét lehet darálni. CW-re hívják meg... Public meccsen fun. Szépeket varázsol.
De maradok a 20/0 stat goblinnál meg ezeknél.
Towerbontás kell... Goblin, ezalor, zombi, kutyus, ilyesmi... Hogy a 20. percben már cask bázisa legyen az ellenségnek, kinti tower ne.
Akkor már mindegy, mert nem tudnak kitámadni tisztességesen, mert a creepek megrágják a bázisukat.
Gobo meg ezalor kell, hogy ha mégis támadnak, dögöljenek meg pillanatok alatt.

Ezalorral kipakolsz 6 ultit... Az annyi kis healert csinál 30-as damaggel, hogy kész. gyógyít rajtad 500-at, meg sebez 500-at... Azt semmi nem veri le, kivéve a fentebb említett jugger. Vagy valami haonló.. Sven, vagy aminek claving attacja van, és kb 200-at sebez ütésenként. Különben szevasz tavasz.
Reply With Quote
Sponsored Links