[quote=Dr Rozi rendel;168375]Nos... amint a címéből gondolható, nem egy ápdétmenü...

viszont laktató, és nagyon finom...
A babos káposzta igen finom lett
Viszonzásul én is leírom az én kedvencemet.
Sajtos karaj
Hozzávalók:
1 kg kicsontozott rövidkaraj
1 fej vöröshagyma
1 foghagyma
tejföl
só, bors
30 dkg trapista sajt
A húst felszeletelm újnyi vastagságú szeletekre, majd kloffolóval kissé megtöröm a rostokat. ( csak enyhén) Ezután kiolajozom a tepsit, hogy ne ragadjonak le a szeletek, és a besózott, borsozott szeleteket lefektetem sorban a tepsibe. Megkenem a szeleteket egy kis tejföllel, és teszek egy karika vöröshagymát, és karika foghagymát. Ezután betakarom szeletelt trapista sajttal. A tepsit lefedem alufóliával légmentesen, és 180 fokon a sütőben sütöm 45 percig. Ha letelt akkor a fóliát leveszem és vissza teszem a sütőbe 200 fokon sütöm tovább. De itt már figyelni kell mikor a sajt szép rózsaszinűre sült akkor ki kell venni nehogy száraz legyen a hús.
A családom mindíg azt nézi melyik az a szelet ami mellett van sok, sült sajt mert az nagyon finom
Jó étvágyat hozzá
