Off:
Akkor leírok egy konkrét sztorit. Nevesítem hogy követhető legyen. Én legyek pld Lajos :P
Fellépés előtt sikerült a szövimnek (legyen Béla) kivágatnia magát 168ra. Letelt Béla 168a, védtük az oriját amennyire tudtuk. Majd amikor letelt neki, nekem is sikerült kivágatnom magam 168ra. Majd pár óra múlva a harmadik szövim (legyen Sanyi) is kivágatta magát 168ra.
Valaki úgy gondolta hogy sok a pénzem, és azonnal elkezdte lelopni, lefosztani...
Az akkori negyedik szövim (Dezső) erre berágott, és Bélával (akinek ugye akkorra már letelt) úgy gondolták, hogy azt a pénzt ami nálam van, együtt szereztük meg, nehogy már más vigye el. Amúgy is dühösek voltak rám a 168am miatt, így aztán kiléptek, és ott maradtam Sanyival ketten egy szöviben, mindkettőnkön 168 kör figyelt.
Dezső és Béla mf lett.
Ekkor Dezső megpróbálta menteni a menthetőt, és lefosztani engem és Sanyit, hogy a pénz legalább ne idegennél landoljon.
Nálam és Sanyinál több száz milla volt, ebből Dezső fosztott 0-t. Mindeközben persze a vadidegen ori is fosztogatott engem, több száz millákat lerántva ezzel rólam. Az idegen mindig vitt pénzt, az ex-szövim soha.
Közben Dezső és Béla is összevesztek ezen, ekkor Dezső megpróbálta Bélát is lefosztani, tőle is 0-t hozott.
Nem tudom hogy mennyi szövetségben eltöltött idő kell ahhoz hogy életbe lépjen a baráti malusz, de az biztos, hogy létezik baráti malusz a legalsó szinteken is.
Last edited by N.a.t.; 04-24-2008 at 18:02..
|