Quote:
Originally Posted by Princ
Javíts ha tévednék, de úgy hallottam van egy kifejezett ellenszenv köztetek. Nem értem mire jó ezt tovább szítani, és azt sem hogy miért pont ebben a topikban, ahol nem szokás a szájkarate kezdeményezése.
Ami a tartalmi részt illeti, vannak akik tanítani sztnének másokat, olyanok is akik tanulni sztnének másoktól és megint olyanok akik játszani akarnak. Hadd legyen már mki szuverén joga, hogy ezeket milyen arányban vegyíti. 
|
Tévedsz. Semmi bajom a feladóval. Sőőőt. De hogy mért kell mindenhol támadást sejteni? :S Azt meg főleg nem értem hogy miéprt kell szelektíven olvasni, és egy mondatot kiragadni. Pláne épp azt az egyet ami igy magában tényleg félremagyarázható. Összességében kellett volna elolvasni a hszt. De inkább törlöm a fenébe :s Én arra akartam felhívni a figyelmet, hogy én pld kezdőként nem is merek írni senkinek lassan dipoban :[[[ Gondolom a többi kezdő is így van ezzel. Vagy azt mondja magáról hogy vérprofi, a hírdető esetleg elhiszi, beveszi, aztán jön a pofáraesés...nem tudom...
De az biztos hogy nem ellenszenv íratta velem az előző hszt. Csak a puszta "nemértem".
A tartalmi részről: nekem kifejezetten szimpatikus az ha valaki bevállalja hogy tanítja a kezdőket, nekem sajnos nincs hozzá elég időm, türelmem és kompetenciám (meg tudásom se biztos :] ), de én is igyekszem segíteni nekik, ha tudok.:]
de itt egy másik, ez is tetszik:
zzzzzzzzz (#xxxxx)
2008-04-24 09:11:21
Helyezés: 72
Érték: 32713
Már csak 1hadis-varis óriásnak van hely kiadó..
Feltételek:
-18 életévét betöltött játékos.
-Humoros és kellően laza,csapatjáték orientált.
-min 40% barakk, többi templom.
-Naponta min 3-4szeri aktív jelenlét.
Vip előny.
Fizetés napi rendszerességgel 20-25 millió+bónuszok
Jelentkezés nálam ha magadra ismertél..
Bank account : 11.060.513.058 arany
Férőhelyek : 1
Üdv mindenkinek : yxcvbnm
szeretnék ilyen fizetést én is :]