sajna ez van gárdi

itt a játékba nem ugy megy mint az élet sok teruletén általában

és itt nem az erossebb kutya ba..brálja a szukákat hanem a a gabonatermeszto mezitlábas búzahuszárok

amugy sztem is gusztustalan ami az A-ba folyik lassan már az orik fele elf lessz és nem lehet jaccani normálisan toluk

ami sztem még a masok játékanak ellehetetleniteset is kimeriti és az anarchba lenne a helyuk

(persze ez csak vicc )
és némelyik játékos meg az elfekbol is sir hogy jaj de nehez a topba bejutni
szerencsere idonként jon egykét normálisabb tag akik 2-300kor alatt topba utik magukat és rácáfolnak erre a marhaságra
te meg egybol hulye leszel gárdi ha mar a sokadik elfrol pattanva szová mered tenni hogy nem korrekt hogy a "mezitlábas tanyasiak" (ezt nem sertésnek szánom mielott valaki sikeresen félreértelmezi) lazán vedik a xarráfullozott orkokat

na de mind1 ez a kulso forum feeling ami miatt nem szeretek ide járni tulzottan

mondjuk nem is lenne jo ha egyformák lennénk es ugyanaz lenne a véleményunk mindenrol

szerintem ez ugy lenne korrekt hogy ha az elfekk se termelhetnének betonvédelem mellett hanem fel kéne adniuk nekik is dolgokat hogy vedeni tudjanak pl egy ork sereget
hisz az elfeket sem heréltek ki teljesen csak a tamado akciokra van malusuk amugy minden másra bonuszokat kapnak

épp ezért az sem tartom korrektnek hogy a hadikat teljesen kiherélik az elf klánokkal szemben !!!