Nem vagyok nagy A-s, eddig mindössze 3 orival voltam A-ban életemben.
De szerintem maradhatna így, ahogy van.
Azért, mert aki kísérhetetlen ütést akar csinálni, az keményen fizet érte.
Pl ha felülről megyek le ütni felfelé:
El kell bontanom az országom igen jelentős hányadát kv előtt, kimenni sereggel, kv után azonnal teleépíteni, hogy mire a távolbalátás megfogja, és mire kiküldenek sereget szembe - vagy ugye kísérőnek - akkor én már nem 2 körre vagyok, hanem sokkal többel a célpont felett.
Ez nekem odafigyelésbe, rákészülésbe, és rengeteg pénzembe kerül.
Mmiért ne használhatnám ezt ki?
Taktikai elem.
Ha lentrőm megyek fel felfelé ütni:
Kerítek az orszgáomba egy dézsányi katonát, és elfokozom lakosságnak, ezáltal megugrik a pontszámom, és már küldöm is kifelé a sereget 2 körre.
Amennyiben azt akarom, hogy ne jöjjenek szembe, vagy ne kísérjenek haza, csak várnom kell, ahogy csökken a lakosságom, úgy a pontom is, és kv után távolabb leszek az ellenségtől.
Itt jön be a topic problémája is, hogy ha esetleg ugyanezt fordítva játsza el valaki.
Tehát kimegyek rá, és ő becsapódás előtt elfokoz tőlem, vagy bebont tőlem 100k pontra.
Ez neki odafigyelésébe és rengeteg pénzébe kerül.
Akinek ilyenre van ideje, energiája, és egy normál játékoshoz képest szinte felfoghatatlan mennyiségű aranytartaléka, az szerintem ezt a jól kihasználható taktikai elemet nyugodtan vegye fel a repertoárjába...
Nyilván ez csak akkor ér valamit, ha az ellenség befér...
Márpedig ha befér, akkor ő beférhet mégegyszer. Vagy más is beférhet ugyanakkora sereggel.
Tehát akárhányszor nekemront, nekem el kell bontani, vagy el kell fokoznom magam tőle 100k pontra...
Ezt csak akkor tudom a végtelenségig csinálni, ha végtelen aranytartalékom van.
Viszont ha egy klán, vagy egy egyéni játékos ilyen aranytartalékot képes létrehozni, és tartósan fenntartani, az szerintem megérdemli ezt a lehetőséget.
/Ismételem, nem vagyok nagy 1/A-s, úgyhogy az én véleményemet csak halványan montam el! Kéretik nem nagy súllyl figyelembe venni! Köszi!/
|