Valóban biztosan nem véletlen, hogy az az ország ott van, biztosan megvan az oka annak, hogy ő oda felkerült valahogyan, például felfedezett, vagy felütötte magát, vagy egyéb módon.
Sajnálom, hogy sokan úgy játsszák a Hódítót, hogy dögöljön már meg a másik is. Azt gondolom, hogy a legtöbb embernek ezt a hozzáállást az oviban ki kellett volna nőnie, de sajnos ez sokaknál nem sikerült.
Akinek problémát okoz, hogy egy csaláson kapott ország áthelyezsére kerül, annak a Hódítót nem tudom jószívvel ajánlani. Itt nem az a divat, hogy ilyenkor csapkodva és dühöngve mindenki más fejét is követelni kell. Ha valaki átkerült, akkor átkerült. Ennyi történt, és nem több.
Ennek fényében, mivel a Hódító úgy látom, hogy számodra nem kellemes időtöltés, arra kérlek, hogy a jövőben kerüld el a játékot, és keress olyan elfoglaltságot, ami valóban szórakozást nyújt.
Csak sejtem, de nem vagyok biztos benne (sőt, nem is lényeges), hogy az áthelyezett országok gazdája vagy. Ez esetben is áll a fenti: ha át lettél helyezve, akkor annak oka volt, hidd el. Ilyenkor nem az a megfelelő hozzáállás, hogy elkezded a többieket szapulni, hogy bezzeg ők miért nem kerülnek át, illetve a fórumon szentségelni.
Ez a hozzáállás a jövőben sem kellemes perceket fog szerezni, hanem bosszankodást, hiszen valószínüleg újra és újra szabálytalan módszerekkel próbálkoznál. Ezért valóban nem tudom javasolni, hogy tovább folytasd a játékot, hiszen újra és újra kellemetlen pillanatokat fog szerezni neked.