View Single Post
Old 04-21-2008, 12:35
Hamilkár Hamilkár is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Valóban biztosan nem véletlen, hogy az az ország ott van, biztosan megvan az oka annak, hogy ő oda felkerült valahogyan, például felfedezett, vagy felütötte magát, vagy egyéb módon.

Sajnálom, hogy sokan úgy játsszák a Hódítót, hogy dögöljön már meg a másik is. Azt gondolom, hogy a legtöbb embernek ezt a hozzáállást az oviban ki kellett volna nőnie, de sajnos ez sokaknál nem sikerült.

Akinek problémát okoz, hogy egy csaláson kapott ország áthelyezsére kerül, annak a Hódítót nem tudom jószívvel ajánlani. Itt nem az a divat, hogy ilyenkor csapkodva és dühöngve mindenki más fejét is követelni kell. Ha valaki átkerült, akkor átkerült. Ennyi történt, és nem több.

Ennek fényében, mivel a Hódító úgy látom, hogy számodra nem kellemes időtöltés, arra kérlek, hogy a jövőben kerüld el a játékot, és keress olyan elfoglaltságot, ami valóban szórakozást nyújt.

Csak sejtem, de nem vagyok biztos benne (sőt, nem is lényeges), hogy az áthelyezett országok gazdája vagy. Ez esetben is áll a fenti: ha át lettél helyezve, akkor annak oka volt, hidd el. Ilyenkor nem az a megfelelő hozzáállás, hogy elkezded a többieket szapulni, hogy bezzeg ők miért nem kerülnek át, illetve a fórumon szentségelni.

Ez a hozzáállás a jövőben sem kellemes perceket fog szerezni, hanem bosszankodást, hiszen valószínüleg újra és újra szabálytalan módszerekkel próbálkoznál. Ezért valóban nem tudom javasolni, hogy tovább folytasd a játékot, hiszen újra és újra kellemetlen pillanatokat fog szerezni neked.
Szerintem összekeversz valakivel!
Nincs baj a hozzáállásommal és nem szentségeltem, se szapultam sehol.
Egy szerintem ideillő példát mutattam és elmondtam a véleményemet ... azt szabad!

Igen, ma áttettétek 2 orimat, jogos volt, hülye voltam! De ez nem ide tartozik ...
Reply With Quote