Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Én ugyanezt játszottam W-ben amikor egyik A-s klántársad leadta a földet, majd lezérózott, és 3 társával elindultak felfelé, alánk, leverni minket, nehogy elérjük a nagy termelő orikat. Mint írtam védelem alól kijőve már tf kigyúrt orik voltak...
És ekkor mondta, hogy elmenekültünk előlük a szintlépéssel...
Nekem meg se kellett győzni a többieket arról, hogy esélyünk nincs tf fentről tápolt kigyúrt oriikal szemben. És nem hiszem, hogy létezik olyan játékos aki azt mondja, hogy "igen, én esélyes lennék minimális pénzzel agyontápolt orik ellen lefelé sikeresen háborúzni".
|
Ha nem személyeskednél meg célozgatnál folyton sokkal egyszerűbb lenne.
Én is kiírhattam volna kiről van szó,de mégsem teszem mert bizonyíték nélkül ez csak vádaskodás mint ahogy a te beszámolód is az.A klántársam egyszer már leírta ezekre a vádakra a válaszát szerintem mégegyszer nem fogja megtenni, szal menj és keresd elő.Igenis lehet hadakozni az agyontápolt orik ellen is(amióta szabin elvész a max átvihető föld feletti földed simán akárkinek alá lehet kerülni) csak nem árt ha van mellette némi fanatizmus és most utoljára mondom hogy ezeket a témákat többször ne melegítsd fel szerintem rajtad(vesszőparipád?) kivül mindenki unja már.Koncentrálj az előtted lévő dolgokra úgy tudom elég nehéz feladatokat tüztél ki magadnak(pl: topklán leverése) és hagyjuk a szájkaratét....
Sok sikert a céljaidhoz üdv Serg