04-23-2006, 16:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by szinisa
személy szerint én is támogatom, hogy vhogy csökkenjen a tekilopás hatákonysága, egész jó ötletek voltak eddig: automatikus védelem, hatékonyság változtatása. Én még bedobnék még egy javaslatot: mi lenne, ha a zsákmány mennyisége függne a két ország toli erejének (tolvajok száma módosítva a faji sajátosságokkal és a varázslatokkal, morállal) arányától? Pl. 5-szörös, vagy tizszeres érték esetén maradna ugyanennyi az arány, de ha csupán egy egységgel nagyobb a támadó ereje, akkor a zsákmány csak a mostani 5-e, 10-e lenne, köztük lineáris átmenet. (számok persze változhatnak). Ez a rendszer díjazná, ha vki felépített vmekkora tolvajvédelmet, de mégse tolis (tehát be bírják lopni), azzal szemben, aki abszolut nem tart tolikat (hanem pl varizik mint az őrült  ); mert a jelenlegi rendzserben, ha jól értem mindkettőtől ugyanannyit hoz el a toli.
|
a hódító egyetlen támadási formája se veszi figyelembe a zsákmánynál a túlerőt. ez ilyen mindent vagy semmit tipusú játék, és sztem rendben is van ez így. a legtöbb helyen nem nézik ki mennyire nyert meg valamit, csak a végkimenetel a fontos.
|