Quote:
Originally Posted by Rebellis
Mondjuk figyelemmel kísértem minden lépését mindenkinek és van némi háttér infóm is...
Nem taglalnám módszert hogyan de nagyon egyszerű tele lenni adott esetben teljesen szabályosan...
De ezt nem is mondtad,hogy nem szabályos volt....
De az már inkább zavart jelen esetben,hogy tudtad X ben mi fog várni és elindulsz nem kipróbált szövikkel törpeként....
Engem elgondolkodtatott mint A ból lefordult ori ráadásul nem is akármelyik klánból ami valahol még kötelez is csalódás volt végig nézni....
Esetleg rá is lehetett volna készülni 200 hekin..
|
Kiváncsi voltam megy-e még törpével és igen megy, de nem mfként sajna egy mf törpe pénz nélkül csak préda.
Igazad van nem ismertem a szövijeimet eléggé,de nem rossz srácok ők,csak nem akarták a tartalékaikat felélni egy háborúban.Amúgy meg könnyű beszélni,de sajnos akiket hívtam játszani az X be a nagyok közül egyéb elfoglaltságok miatt nem értek rá vagy másik 5 ös csopiban van volt orijuk.Amúgy meg hiába mondom el a történéseket ha már ki van készítve a bizonyítvány...Sajnálom ha csalódást okoztam valakinek,de én is emberből vagyok,van családom és van más dolgom is a hódon kivűl(így is túl sok időt töltök itt a gyerekeim vagy az alvásidőm rovására)