Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 04-19-2008, 00:05
Pali papa's Avatar
Pali papa Pali papa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Valaki mesélje már el nekem, miért van az itt ebben a szép országban, hogy ha hívsz egy mestert aki történetesen egy víz-, gáz-, és központifűtésszerelő és megbeszéled vele mi hova kerüljön, akkor mire odaérsz az új Geberit WC-det egész máshova építi méghozzá úgy, hogy szembe néz a zuhanykabinnal. Ráadásul a zuhanykabin és a WCkagyló közötti rés (mert helynek nem nevezném...) nem elég ahhoz, hogy kényelmesen odaállj.
Majd elkezdi megmagyarázni a hülyeséget, és mikor megkérdezed:
-De ember, mielőtt baromságot csinál legalább hívna már fel az istenverte pénzemért!
Akkor csak áll és hebeg...
De mikor azt mondom, most ezt szétszedi és úgy csinálja ahogy én akarom akkor Ő ugyan nem mert az plusz pénz, és majd ha kifizetem a pluszmunkát.
Mostmeg neki áll feljebb, hogy miért nem engedem be a lakásba elvinni a cuccait.
De megmondtam, hogy a szerszámai árából fogom fedezni a másik szerelő díját amit a helyreállításért kér.
Ja és a másik...
Jön a burkolótól egy árajánlet, majd később egy drágább. Mondok neki ez miért több mint az első aszongya belvárosi felár.
Bakker miért a Károly körúton mitől drágább a csempézés mint mondjuk Újpesten?????
Elegem van belőlük...

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=67834 Az én kicsi varázslóm...

Last edited by Pali papa; 04-19-2008 at 00:08..
Reply With Quote