Quote:
Originally Posted by Ati
Tehát akkor helyesírás vesézgetése is jöhet, de ezen felül van-e bármi észrevétel? Hiányzik-e valami téma szerintetek, amire mindenképp ki kellene térni?
|
Nem tudom hogy csak én hiányolom, de én nem találkoztam annak leírásával, hogy a 3 fegyvernem hogy különül el. Szépen ki van fejtve hogy hogyan kell támadni egyikkel másikkal, de szerintem nem nyilvánvaló, hogy egy országban nem lehet mind3 irányból jó (leszámítva talán Életfa egy rövid felvezetésének zárójeles megjegyzését), illetve hogy mire számíthat ellenfelek szintjén. Értem ez alatta azt, hogy egy tipikus hadi/toli/vari felállású ország támadóereje mekkora, milyen felállással nagy vonalakban (pl tolis 30% kocsma, 15+15% barakk/torony, 20% templom(8% emberrel) -tipikusan ember, félelf, elf, varis 30% templommal 16/16% barakk/toronnyal, vagy 32% barakknyi elittel tipikusan óriás(többi faj öngyilkosság), sereges 55% barakknyi elit óriással, 50% barakknyi elit gnómmal, vagy kb 40% barakknyi ló mindkettőből, tipikusan óriás, gnóm ork (esetleg hullát megemlíteni)...), erre már lehet számolni egy védőt, kiértékelve, hogy mire jó az adott védőértékem... hiszen az alapstratégiák között az agresszív támadó stratégia nem csak seregessel létezik.
Részletesen kifejteni sajnos nincsen időm, remélem lesz valaki aki egyetért velem, és ír egy maradandót a kézikönyv számára ezekről