View Single Post
Old 04-23-2006, 11:21
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by bumbi
szóval ti valami ilyesmit mondtok, hogy a toli orik ütik a nem tekivédős hadikat, a nem tekivédős hadik ütik a tekivédős hadikat, és a tekivédős hadik ütik a tolikat. ez elég erősen hasonlít a kő papír ollóra, és szerintem ez egyátalán nem mondható el erről a játékról. itt ami számít aza tapasztalat, a függőség, és a felhalmozott tartalék.... ha ezek megvannak, akkor az ork addig üti az embert amíg nem lesz 0% a kat.morálja, és ha kell 100épületet is bont, h ezt megtehesse....
de mind1, mostmár többet nem írok ide, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni amúgy ati egész jót írt a 3. oldalon, szerintem azt olvassátok el....

Elolvastuk, mit írt Ati, és valaki válaszolt is neki, hogy nem az A-ról beszélünk, hanem a 4 másik szintről, ahol egy toli igenis hazavágja a nem tekivédősöket simán messziről. A tolis orimmal arra vigyáztam, hogy óriást és gnómot ha épp nem háború van békén hagytam, a többi viszont legfeljebb kérhetett, hogy ugyan ne lopjam már tovább. Innen kezdve meg az én jóindulatomon múlt, hogy mit tettem, rendszerint abbahagytam a lopást, bár ez csak a tekire igaz. Raktárkészletet loptam utána is szívbaj nélkül, és senki ne mondja, hogy olyan csoportban, ahol 3-7k között mozog a nyers és a fegyver ára csak tekit éri meg lopni. A magam részéről szeretném, ha több ork nyomulna, és az elfek nem csak tolisok lehetnének a 4 alsó szinten. Színesedne a játék, új stratégiákat kellene kidolgozni, és egy szöviben szépen fel lehetne osztani egymás közt a feladatokat.

Bumbi téged irigyellek amiért olyan csopiban játszol, ahol kiegyensúlyozott a fajok eloszlása, és a tolik nem tekizik a nem takivédős hadisokat, de elárulom, a többség nem olyanban van.