Quote:
Originally Posted by bumbi
Ha egyszer lelop 3toli ori, az még nem jksz, de te azt mondod, h nem ritka, hogy a fél csoport 8körről hónapokon keresztül folyamatosan 1 országtól lop, és ez szerintem már elég erősen jksz, vagy ha nem az, akkor mi a jksz?
embert átlopsz félelfel, ha nem, akkor meg bármelyik épkézláb hadi beüti 2-3részletben, és akkor már tényleg le bírod lopni
messziről kevesebbet hoznak, de ha ennek ellenére is hosszú ideig lopkod, és nincs varis szövetségesed aki levinné a készültségét, akkor igaz, h elég gázos, de kell bontani 100 épületet.... és egy ilyen után nem fog többet lopni, hanem keres valaki mást....
az óriások gyengítését csak azért írtam, mert engem is zavar, h 2 fajt nem annyira használnak. de ettől még nem kéne a tolis fajokat is gyengíteni.
|
Elmesélek egy igen egyszerű esetet, ami igenis nem ritkán megtörténik (álltam már mindkettő oldalon, csináltam is, meg voltam szenvedő alanya is):
Lelopnak tekivel a sereg beérkezte előtt és így be is tudnak ütni. Beütnek, te egy kicsit lejebb kerülsz pontlistában, pontosan egy másik olyan társaság közelébe, aki okosan figyeli a krónikát, várja a kitámadásokat és a hozzá leérkező áldozatokat, akiket bánthat... te visszaveszed a tekiket ÉS az egységeket, ám most ez az új társaság lop le és üt szét, így lejebb kerülsz megint... stb... ebben semmi jksz nincs, csak egy kis odafigyelés... viszont az, akit szétszednek, nem áll egyhamar talpra... és igen, szövi háborúban ez sűrűn előfordul...