View Single Post
Old 04-15-2008, 11:54
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Taky View Post
De ez egy játék... és az a baj, hogy lassan több energiát kell fordítanom rá mint ami szvsz normális... mindennek van határa, és tényleg az életben akarom megállni a helyem nem egy olyan játékban, ahol kikapcsolódnom kellene, nem megőrülnöm... én azt hiszem még idejében észbekaptam, csak azokat sajnálom akik tényleg annyira belemerülnek, hogy az már beteges. Nem miattam, hanem miattuk kellene aggódni... A cigire is rá van írva hogy halálos, mégis szívják. Ez van, belátom, és sajnálom hogy ennyire egyedül maradtam ezzel a véleménnyel Mert ez már nem hajlandóság, hanem függőség, ezt kellene észrevenni és tenni ellene...
Azt tartsd szem előtt, hogy akkor hódítózz, mikor van időd rá és ne akkor keríts időt, amikor a hódító úgy kívánja. Ha észreveszed, hogy utóbbi érvényesül, vagy igyekezz átváltani az első variációra, vagy hagyd a francba az egészet.

Az meg hogy mennyire leszel sikeres... Mi a fontosabb, hogy menjen az életed a normális medrében, vagy hogy elismerést szerezz egy játékban?

No persze ez az én meglátásom és lehet nem mérvadó, de az alatt a röpke idő alatt, míg játszottam, ezt a pár következtetést vontam le.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote