View Single Post
Old 04-15-2008, 11:22
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Taky View Post
Hidd el támadnak... Ha nem tiltaná a szabályzat beraknám az eseménylistát, már kínunkban röhögünk azon akit éjjel riasztani kell... Nem akarok magánéleti dolgokat kiteregetni, de szerintem már nem is kell, mindenki tudja mire gondolok még... És szerintem meg pont az teszi tönkre a játékot, hogy az dönt ki tud kevesebbet aludni... vagy kinek van olyan melóhelye, hogy fent van éjjel is.... vagy a föld túloldalán lakik.... Számomra nem érthető, hogy az van előnyben.... Ezzel az erővel mondhatná a betörő is, hogy elnézést, nem volt otthon senki, nehogymá ne lehessen kirámolni a kecót, meg különben is éjszaka volt, ennyi jár nekem az éjszakázásért... szerintem ez a taktika erkölcstelen és orv támadás, és felettébb gyáva jellemre vall... de ezexerint ezek érvényesülnek.... bocsánat attól akit megbántottam, akinek nem inge ne vegye magára....
Valamit valamiért. Az egész élet erről szól. Ha kék számot akarsz, játsz meg érte.

Mellesleg van még 4 szint az 1/A-n kívül, ahol lehet játszani.

Akik hajlandóak sok energiát, és időt a hódra fordítani, megérdemelten sikeresebbek. Ez az élet minden területén így van. Ha te egy vállalkozásba csak heti 20 órát fektetsz, nyilván nem leszel olyan sikeres, mint aki heti 65 órát robotol.
Reply With Quote