Quote:
Originally Posted by Taky
És szerintem meg pont az teszi tönkre a játékot, hogy az dönt ki tud kevesebbet aludni... vagy kinek van olyan melóhelye, hogy fent van éjjel is.... vagy a föld túloldalán lakik.... Számomra nem érthető, hogy az van előnyben.... Ezzel az erővel mondhatná a betörő is, hogy elnézést, nem volt otthon senki, nehogymá ne lehessen kirámolni a kecót, meg különben is éjszaka volt, ennyi jár nekem az éjszakázásért... szerintem ez a taktika erkölcstelen és orv támadás, és felettébb gyáva jellemre vall... de ezexerint ezek érvényesülnek.... bocsánat attól akit megbántottam, akinek nem inge ne vegye magára....
|
a játék meghatározása ONLINE strarégiai játék. nem körökre osztott, vagy vmi. aki többet van gépnél, többet online, az igenis előnyben lesz a többiekkel szemben. és ne haragudj, de nem értek egyet a gondolatmeneteddel. aki többet szán rá az életéből, az hadd legyen már sikeresebb

de tényleg, ennyi erővel zárjuk ki azt, aki más időzónából játszik, mert milyen már, h olyankor támad, amikor máshol éjszaka van?