View Single Post
Old 04-13-2008, 13:04
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

A közelmultban esett meg egy olyan esemény amit most leírok. Sem csoportot, sem országot nem írok.

Történt egyszer, hogy egy ország rámjárt lopkodni. Na én ezt megelégeltem, és írtam, hogy hagyja abba, mert muszáj leszek valamit elkezdeni, amiből nem jön ki túl jól. Erre írta, hogy nem szereti ha fenyegetik, és felgyújtott 1%-nyi házamat. (óriás vagyok, mint az egész szövetség, ő gnóm mf). Mivel 3körre volt és késő este megkockáztattam egy pusztítást. A szövetségesem még egyet, hipp hopp le is jött hozzánk. Becsúszott pár mészár, de tovább folytatta a gyújtogatást, immár az egész szövetségen. Aztán rengetett is. Ment rá már 3seregessével a mészárlás. Írtuk neki, hogy ha abbahagyná a felesleges rengetést és gyújtást el is felejthetnénk egymást. Erre, hogy jó lenne ha nem fenyegetnénk...
Na jó, gyújtott megint, de akkor már alánk esett, bontás, még 3mészár, majd mivel a seregének az 1/5-része maradt már csak az országában, így 15sereges földfoglalás volt a vége, ahol 44körre került, és végre abbamaradt a gyújtogatás.
Írtuk neki, hogy nem ez volt a terv, hogy kiszedjük alóla az összes földet, meg tönkretesszük, de nem volt hajandó abbahagyni.
Erre megírta nekünk, hogy majd ha megérünk az mf játékhoz, majd rájövünk, hogy ki is nyerte ezt a háborút
Itt az arcomon volt a szmájli, mert rájöttem, hogy ha ez az mf győzelem, akkor nem akarok megérni rá.

vagy ha valaki érti ezt az mf győzelmet, akkor azt megírhatná.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Sponsored Links