View Single Post
Old 04-22-2006, 22:07
bumbi
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Szerintem nem kéne változtatni a tekercslopás hatékonyságán. Az, hogy 3toli lopkod tőled egyszerre, az egyátalán nem jellemző. Főleg mert jksz, ha nincsennek szöviben. És akkor már a támadások ellen is lehetne autómata védelem, mert ha 4körönként beüt hozzád 3 hadi ori, akkor megnézheted mi marad az oridból. Szövetségben meg ugye nem nagyon van értelme toliról beszélni, mert vagy kiütik legelőszőr, vagy lenntartja a vari a készültségét, ha ember, akkor meg lelopja a másik szövetség félelfe.
7-8körről tőlem még nem loptak, pedig már voltam orkal, meg nem is annyira éri meg, mert ugye 100 értékkülönbségnél, 1%al kevesebbet hoz a toli, szóval mondjuk csak 70%ot lop. Ha kevesebb az értékkülönbség, akkor meg lebontassz addig, és már ütheted is.
Ha tolvajjal vagyok akkor általában vagy MFtől lopok térkapu bezáródása előtt, vagy egy szövetség tagjától egy másik tagon keresztűl, de nem járok vissza hozzájuk, mert a lopás után már jobban figyelnek, és akkor már jönne a megtorlás....
Igaz egy kicsit idegesítő ha lelopják a tekijeimet, de ha vip vagy a helytartó kirakja az el nem férő seregeket, és akkor már nem is lesz akkor a károd. meg aza lényeg, hogy mindig meg kell kellően bosszulni, és akkor nem fog visszajárni.
Egy ork meg röhögve beüti akkor is a tolit, ha előtte 2en lopják le a tekijeit.
A toli egyátalán nem olyan erős, mint ahogy mondjátok, szöviben érdemesebb helyette inkább egy hadit tartani sokak szerint....
Az viszont igaz, hogy nagyon sok az óriás és a gnóm a többi fajhoz képest. De ezért nem a tolikat kéne szivatni, azokból sincs olyan sok. Szerintem az lenne a megoldás, ha a gnómtól 80% tekercset tudnának hozni, az óriástól meg 50%ot.... Akkor már több ember merne orkot meg törpét választani....
Nah bocs, hogy sokat írtam remélem azért nem kapok 5nél több pirosat az eltérő véleményem miatt....
Sponsored Links