View Single Post
Old 04-11-2008, 15:59
N.a.t. N.a.t. is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Druida View Post
Figyeljetek. tudás nélkül semmit se lehet, akkor hogy várjátok el hogy vki tudás nélküül ilyet csinájon???? Mint mondtam, csak akkor vállaljon be ilyet vki ha van ideje, és játétudása akor válalja be. Itt magyarzázol össze-vissza (Holdnak szól) hogy most szerencséje volt meg minden. nem szerencséje volt hanem a tudásán, és lehet h a klánján is. meg persze a neve is benne van a dologban. de könyörgöm. életképes volt és lépni tudott, vagy nem??? IGEN. szal ez a téma lezárva. lehet hogy kivétel volt, de bárki nagy játékos meg tudja csinálni, ha van ideje. egyébként Turul akkor mondta nekem ezt az orit, amikor már fordulni tudott, úgyhogy véleményem szerint nem épült át
Hm.... sosem mondtam hogy tudok játszani ;]] Sose mondtam hogy vagyok olyan jó mint te, vagy mások. Sőt azt se hogy egyáltalán jó lennék.
Leírtam hogy ez egy jó klánon IS múlik, 0 ló 0 elit 0 íj nélkül nem tudni kell, hanem szerencsésnek kell lenni egy jó klánban. Még csak a néven sem múlik.
Lásd az esetemet ;]] Se nevem, se tudásom ;ĐĐ De azért... :]]
És nem, nem volt életképes.
Attól hogy lépni tud egy ori még nem biztos hogy életképes.
Szerintem.
Példa: Felmegyek termelni 1000 hekire. Nincs seregem, csak házam és bankom. Fellépek. Életképes az orim? Ne viccelj. Márpedig nem egy és nem két példa volt arra is hogy valaki igy lépett szintet ilyen olyan okokból kifolyólag.
Batu látta az orit, szerinte átépült...én meg hiszek Batunak.

Last edited by N.a.t.; 04-11-2008 at 16:01..
Reply With Quote