View Single Post
Old 04-11-2008, 14:29
N.a.t. N.a.t. is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Engem aztán hót nem érdekel, hogy ki mikor született, csak nem világos, hogy ha direkt hamis adatokat adsz meg, akkor miért állítod be, hogy azok meg is jelenjenek... Számomra sokkal normálisabbnak tűnne, ha a direkt hamis adatok beírása után letiltanád a megjelenítést, és akkor senki nem vonna le hamis következtetéseket a korodat, nemedet, vagy egyéb adataidat illetően.
Teljesen igazad van, de keress rá, valamelyik topikban (nem emlékszem hogy hol és ki, de talán Benji) kérte hogy hagy nézze meg az adataimat. (Lévén hogy Junior Memberként voltam titulálva, és azt hitte akkor még Benji hogy ez az életkorommal van összefüggésben) Én akkor is közöltem vele is, meg mindenkivel aki eddig ákérdezett, hogy az adatok nem valósak. Később pedig így felejtődött.
Egyébként a nemem stimmel, lakóhelyem ha jól tudom nincs feltüntetve, az életkorom meg lévén hogy nő vagyok alapesetben sem szívesen kötöm mindenki orrára :]]
De kívánságodra eltüntettem.
De ám legyen:
Lakóhelyem: Magyarország.
Életkorom: 0 és a halál közt valahol behatárolhatatlan.
Nemem: nő.
Személyi számom: -at az unio és a személyi szabadságjogok eltörölték.
Vércsoportom: A rh +.
Foglalkozásom: a tavalyi.
Nevem: is.
Ujjlenyomatom: nem szerepel a rendőrségi adatbázisban ezért beazonosíthatatlan.
Különös ismertetőjelem: nincs.
Fotóm: még a rendőrségi archívumban sincs, de a Hódítón belül azért fellelhető ;]] Csak jól kell tudni keresni :]]
:ĐĐ

Last edited by N.a.t.; 04-11-2008 at 14:40..
Reply With Quote