View Single Post
Old 04-11-2008, 14:05
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

19 évesen nagyon is sokminden az a lakás, kocsi, cég. Főleg egy kisvárosban. Ahol esetleg a többségnek ezek nem adatnak meg.

Ez sajnos ilyen. nekem is sok irigyem van, mert van X ingatlanom 23 évesen. A legtöbb pécsi 23 évesnek meg 1 saját ingatlanja sincs, vagy van 1 lakása, amire fizeti a részleteket. Nekem meg annál sokkal több van. És ezért utálnak.
Főleg az idősebbek, amikor mondjuk az ember elmegy egy közgyűlésre, és mondjuk a házból egy másik lakó aki 40-50 éves, és csak 1 lakása van, már ellenségesen néz rám, pedig még hozzá se szóltam...

Törődj bele. A nagy tömeg soha nem fog kedvelni téged, és azok közül a fele ártani akar neked.
Sajnos ez a mentalitás burjánzott el.

Erre nagyon jó pénda az, amikor van 2 tanyaszomszéd, az egyiknek van 1 tehene, a msáiknak nincs, és akinek nincs, az ahelyett, hogy segítene annak, akinek van, hogy esetleg legyen neki 2, és annak a 2-nek legyenek borjai, és a segítségért cserébe kérjen egy borjút, és onnantól kezdve neki is lesz.. és így tovább, tehát a lényeg, hogy gyarapodjanak mindketten, ahelyett megmérgezi a másik tehetnét, mondván, ha "nekem nincs, neki se legyen!"....
Ezt nevelte a társadalomba az elmúlt 60 év.

Úgyhogy te csak védd meg magad, ha kell a bíróságon is, és ne hagyd magad.
Reply With Quote