Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezzel a gondolatmenettel az a piszok nagy problema, hogy nem fold, hanem meszar fog ramenni, mar csak informacioszerzo jelleggel is, es ilyenkor igenis eleg nagy sokkolo kar fogja erni.... 
|
Többnyire tökéletesen igaz amit mondasz. De szerintem csak alsó csoportokról beszélhetünk, csak kis hekin.
Szerintem ha nagyon bevállalós az elf, akkor egyáltalán nem éri kellemetlen meglepetés, és a srácok is meglepődhetnek, ha van egy kis vésztartaléka az elfnek.
Amire gondolok:
Barakkom nincs. Jön a sereg. Becsapódás előtt kiteszem a variakt meg a tolikat a piacra, becsapódás után elkezdek tolit visszavásárolni. (Természetesen a védekező varikat + faji varit felteszem annyi körre amennyire csak tudom, mielőtt kiteszem a varikat.)
A támadó lemészárol egy nagy rakás lakost. Semmi mást.
Szerintem ez eléggé felkavarja majd a szövetségben az indulatokat.

Még ha rá is jönnek a trükkre, mit kezdenek? Legömbölnek megint. Ugyanazt a gömböt fogják látni, mint azelőtt, csak mondjuk 200 lakossal kevesebbel...
Jön a toli, és megint bebukja az éplistát...
Természetesen ezt lehet játszani egy ideig, hogy azonnal fordul egyet rajta a hadis, és akkor megint ki kell tenni mindent... Stb... És 1 nap alatt be lehet fogni egy ilyen elfet, mert VIP-ként is csak 5 piacralépési lehetősége van...
Szóval ha egy tapasztaltabb szövi rááll, akkor kiugrasztja a nyuszit, és ahogy mondod, sokkoló kárt fog okozni.
De szerintem 400 heki alatt nem nagyon van ilyen 'kiugrasztás'.
Meg a szövi minek bajlódna egy ilyennel? Hiszen alapfeltétele egy iylen országnak a nagy csoport.. Egy nagy csoportban meg talál másik üthetőt. (szerintem)
Egy ilyen országnak pont az érdektelenségbe kell burkolóznia, lehetőleg MF-eket lopkodni, azt is alulról, és nem 2 körről természetesen. Illetve gyengébb szöviket, akik nem szórakoznak azzal, hogy sokkolóan bántalmazzák.
Meg aztán ne felejtsük el, hogy nem mindenki Grabi meg Serg meg Remy!

Sokkal kevesebb a hozzátok hasonló kimagasló játékos, mint az átlag játékos. Szóval hogy egy ilyen elfet tönkreverjenek, ahhoz balszerencse is kell. Lévén, hogy egy elfnek egy jobb szövivel kell összeakaszkodnia. Egy átlag mf vagy egy átlag szövi nem fogja kicsinálni. (Nagy csoportban, kis hekin!)