View Single Post
Old 04-22-2006, 17:40
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Penya
Jómagam azon a vonalon mennék tovább h csökkentsük a tekik jelentőségét, értem ezalatt h ha visszavennénk a százalékokból mondjuk 10-15%-ot akkor nem lenne akkora jelentősége a tekinek, tehát a lopásnak se, ennek ellenére a teki értéke megmaradna, de nem lehetne csak tekizéssel szétkapni egy orit mert a 15% tekiből nem lehetne annyit lehúzni h mondjuk 5% körülire essen az értéke. Meg amúgyis 10% veszteség nem nagy probléma Az én törpimet is lopták keményen, ezért csak lakás meg haditekit vettem újra, túl drága lett volna mindet, de a tolvajlás meg a mágia és az összes többi amit csak néhanapján vettem vissza így is kb 10% körül mozgott, lentebb nem tudták lopni, mert olyan kevés volt.
A tekik jelentőségének csökkentése alapvetően változtatná meg a játékot (férőhelyek és egyéb számolási dolgok), ezért azt nem igazán lehetne megoldani és még a kérdést se oldaná meg, hisz ha a kevesebből lopnak, az is ugyanúgy befolyásolja az oridat mint most (ahogy írtad, 15% tekiből lenne 10%, ami azt jelenti, hogy hadi, vari, toli, mezgazd téren 1/3-os gyengülés és még sereged is megy el és ez még csak az első készültségnyi lopás volt)...
És születnek emberek.