Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha így marad én tutira használni fogom, ettől függetlenül szeretném ha megváltozna. Sőt, akkor már lehet Haniék se fogják olyan jó ötletnek tartani.
( Ezt nem fenyegetésnek szántam, hanem azért írtam, mert rólatok tudom, hogy ezt játszottátok el mostanság. Nemsokára mi is lépünk.)
|
off:
Synkel pls ne személyeskedj, nem az a topik témája, hogy ki utálja Hanit meg a szövijét.
Annyira örülnék, ha mások sem személyeskednének mint (pl Webesec)- ha jól látom nem az a topik témája hogy mi folyik 3/G-be.
on: csak hogy a topikhoz is hozzászóljak.
Elvileg azok közül akik most annyira ellenzik ezt a dolgot, hányan voltak akik annyira de annyira örültek hogy be lett vezetve a 25%-os részesedés? Tegyétek már fel a kezeteket pls

Előrelátható volt, hogy ez lesz belőle, talán akkor kellett volna gondolkodni ezen is. Nem?
Abból, hogy ez a dolog a hódosok sokaságának nem tetszik, biztos hogy Ati ki fog rá találni valamit, talán Fegya ötletét ami szerintem is a legideálisabb az összes közül.
Az tény hogy nehéz az ilyen taktikával menetelő szövit megfogni, de nem lehetetlen. Mivel én is próbáltam ezt és most is benne vagyok tehát ha ellene lennék akkor saját magamnak mondanék ellent.
Ha még nem körvonalozódott volna ki én volnék Hani azon szövise aki nincs védelem alatt

Akik személyes sérelemnek vették volna G-s ütéseimet illetve nagyon a szívükre vették azoktól itt és most kérek elnézést.
Bárkinek bármi kérdése vagy mondanivalója lenne azt priviben megteheti itt vagy küldhet zöldet az orimba.