View Single Post
Old 04-08-2008, 11:04
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Senki1987 View Post
Én nem javaslom, hogy úgymond ezt a kiskaput megszüntessük!

Végigolvastam az összes érvelést, és sajnálattal olvasom, hogy a legtöbben azonnal el akarnak törölni minden olyan megmozdulást, amit más ügyesen kigondol, és végrehajtja. ( Természetesen nem csak erre a témára gondolok)
Miért kell azonnal mindent eltaposni, amit egyesek kitalálnak/észervesznek, és véghezviszik? Mert nekik nem megy? Ők nem tudják megcsinálni, és akkor azonnal töröltessük Atival ezt a kiskaput?
Ez eleve butasag, termeszetesen akar Hupike, akar Serg, akar En vegre tudjuk hajtani, es mar akkor gondoltunk erre, amikor a 25% be lett vezetve. Megsem tesszuk, sot ellenezzuk. Talan gondolkodj el. Es nem, nincs igazad, egyaltalan nem kell hozza jo jatekos. Semmi nem kell hozza, 4 viszonylag normalisan felepitett ori, meg nyers, meg nyomkodni a tamadas gombot. Nagy dolog...

Quote:
Ehez csak annyit szolnék hozzá, hogy ezt csak magasabb szinteken lehet bevetni, és ha jól tudom a játék lényege az, hogy szintről szintre haladjuk felfele, egyre nehezebb, és nehezebb kihívásokat leküzdve. Ez a taktika is csak egy leküzdésre váró feladat, nem kell azonnal törölni, mert nem tudjátok mit tegyetek ellene.
Ez is butasag, ezt mar a 4. szinten is meg lehet csinalni.
Quote:
Azzal zárnám soraimat, hogy ne azon dolgozzunk, hogy egy szürke mederbe próbáljuk mindig visszaszorítani a Hod játékmenetét, hanem hogy a szinesítéseket tartsuk meg, hogy gazdagítsa a játékot, és egyre szélesebb skálán lehessen mozogni a játék folyamán!
Nem hiszem hogy ez zavarná, a Hóddal játszók legnagyobb részét, mivel ezt Őket nem érinti, ezért nem kell rájuk fogatkozni.
Ez nem szinesites, hanem rombolas. A vege pedig a legnagyobb hulyeseg, hiszen oket verik le az ilyen szovik. Errol ennyit...