Originally Posted by Senki1987
Én nem javaslom, hogy úgymond ezt a kiskaput megszüntessük!
Végigolvastam az összes érvelést, és sajnálattal olvasom, hogy a legtöbben azonnal el akarnak törölni minden olyan megmozdulást, amit más ügyesen kigondol, és végrehajtja. ( Természetesen nem csak erre a témára gondolok)
Miért kell azonnal mindent eltaposni, amit egyesek kitalálnak/észervesznek, és véghezviszik? Mert nekik nem megy? Ők nem tudják megcsinálni, és akkor azonnal töröltessük Atival ezt a kiskaput?
Miért nem lehet úgy felfogni ezt a dolgot, hogy itt egy újabb jó ötlet, amit esteleg Én is alkalmazhatok, vagy ha épp nem is vagyok olyan helyzetben, de ellenem ilyen orik jönnek, akkor elkezdek gondolkodni rajta, hogy is tudnám ezt kivédeni?
Mindig azzal jönnek a legtöbben, hogy ezt ki kell javítani a játékból.
Miért kéne? Véleményem szerint ez csak szinesíti a játékot!
Miért nem hoztok inkább létre egy olyan topikot, amiben azt tárgyaljátok meg, hogyan lehetne ezek a szövik ellen védekezni? Vagy az túl sok fáradságba kerül? Sokkal egyszerűbb Atinak szólni, hogy változtasson, a játékon, mint hogy megerőltessétek Magatokat?
Sok olyan támadás érte ezt a taktikát, hogy nehéz ellene védekezni. Ehez csak annyit szolnék hozzá, hogy ezt csak magasabb szinteken lehet bevetni, és ha jól tudom a játék lényege az, hogy szintről szintre haladjuk felfele, egyre nehezebb, és nehezebb kihívásokat leküzdve. Ez a taktika is csak egy leküzdésre váró feladat, nem kell azonnal törölni, mert nem tudjátok mit tegyetek ellene.
Mindig voltak, és mindig is lesznek erős szövik, akik hip-hop leigázzák a csoportot pár nap alatt. Ez nem újdonság. Mert lássuk be, hogy ehez a taktikához, igenis kell játéktudás, és tapasztalat. Mert egy tapasztalatlanabb játékos is tud ebből előnyt kovácsolni, de nem tud hatalmas sikert aratni. Azonban ezeknek a játékosoknak van a tarsolyukban, még 1-2 taktika, amivel ugyan olyan eredményesen és gyorsan leigázzák a csopit, de ezeket nem hozom fel, mivel az egyik elöttem lévő hozzászóló is le lett hurrogva.
Azzal zárnám soraimat, hogy ne azon dolgozzunk, hogy egy szürke mederbe próbáljuk mindig visszaszorítani a Hod játékmenetét, hanem hogy a szinesítéseket tartsuk meg, hogy gazdagítsa a játékot, és egyre szélesebb skálán lehessen mozogni a játék folyamán!
Nem hiszem hogy ez zavarná, a Hóddal játszók legnagyobb részét, mivel ezt Őket nem érinti, ezért nem kell rájuk fogatkozni.
|