View Single Post
Old 04-07-2008, 19:20
Hani's Avatar
Hani Hani is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Synkel:
Valamit félreértettél: Grabi nem élt ezzel a lehetőséggel.

"többször láttam és használtam is azt a stratégiát, hogy a védelem alatt lévő szövetségesemtől elhívtam minden íjjat az országomban és közben támadtam"

Rögtön így nyitja a topicot Hüpi.

Hüpi:
rendkívül rossz példát hoztál, mert tartalékolást, termelést nem tiltja senkinek, semmi, mindenkinek teljesen nyílt, van rá lehetősége. csak az egyéni ill. szövetséges aktivitástól, játéktudástól függ...

ezzel szemben olyan ország akit szinte nem lehet beütni, de ő beüt az ritka és a másiknak nincs rá lehetősége. itt van a kutya alapvetően elásva.

A te szavaiddal válaszolnék igaz 1-2 szó eltéréssel.
"Nem tiltja senkinek, semmi, mindenkinek teljesen nyílt, van rá lehetősége. Csak a szövetséges aktivitástól, játéktudástól függ..."
Az mfeket direkt vettem ki mert azok amúgy is hátrányban vannak a szövetségekkel szemben.

Synkel:
Most ti üttök így. de ha a te szövid lesz legközelebb az akiket sorra bevernek a felfele haladók, és legfeljebb a fogatokat tudjátok csikorgatni, akkor is megvéded ezt a képtelen helyzetet?

Nos mivel én ennek köszönhetően haladok előre sztem a te álltalad felvetett esetre nem sok esély van , mert én már fent leszek amikor a te álltalad említett bagázs elindul. Én már hozzászoktam ahhoz, hogy főleg alattam vannak többségben az orik és a teljesből vagy a pontlistából nekem feltűnne egy uilyen banda. De ha a helyzet mégis úgy hozná ahogy te felvázoltad én szabiznék és mire visszajövök addigra nincs védelmük és talán meg is előznek Ennyi. 1 szabival ki lehet védeni egy ilyet, no persze nem rögtön 28k-s vagy 52k-s értékeknél tényleg védhetetlen.

Remélem mindneki kérdésére válaszoltam. Ha nem akkor sorry.
Reply With Quote