View Single Post
Old 04-07-2008, 16:34
Hani's Avatar
Hani Hani is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by webesc View Post
Megértem,hogy pont te véded a jelenlegi helyzetet.
(A nicked sokat elárul)
Jelen topic nem a védelem alatti fedezésről szól....
Átgondoltam mit nyerhet a módosítással a Hód:Az esélytelenség megszűnését.
Azzal példálózni,hogy vannak még ezen kívül is kiskapuk elég gyenge.
Mondj olyat ami valóban szükségessé teszi,hogy így maradjon ahogy most van.
Félreértés ne essék én nem tagadom, hogy gyakorlatilag jelen pillanatban is alkalmazom ezt a játék adta lehetőséget. De ha módosításra kerül sor a te álltalad említett "esélytelenség" nem fog megszűni. Mindig is lesznek erősebb és gyengébb szövik és általában az erősebb szövik mntznek egymással.A gyengébbeket meg beadrálják, minimális veszteségek mellett.

Azt, hogy gyengének tartod a kiskapus részt arról nem tehetek, én ott csak egy korábbi hsz-re hoztam fel még 1 példát/ellenpéldát, no mindegy...

Továbbá, hogy felhoztam a fedezést is, sztem részben az is idevág mert mind a 2ővel védelem alatt tudsz úgy felmenni (nem is keveset), hogy nem tudnak beütni, ezálltal csökkentve az esélyt arra, hogy valaki leföldeljen téged és előbbre tudjon kerülni. Ha belegondolsz az egyik lehetőséggel elveszem a földet a másikkal meg nem adom oda. Lehet eleinte irracionálisnak tűnik , de hát én ilyen vagyok, nehezen lehet értelmezni amit írok.

Hogy kérdésedre is feleljek, a korábbi hszem-et olvasd el. A végén talász egy olyan részt miszerint mi lesz azzal aki valamilyen okból újrázik? Annak is jár a védelem és ha a szöviháború továbbra is fennál akkor akik nem újráztak (vagy nem is áll módjukban újrázni) azoknak kifejezett hátrány jelenthet. Hisz 72 körig nem tudnak visszatámadni.
Gondolom most azt fogod kérdezni mégis hány orit érintene az esetleges válltoztatásból fakadó hátrány? Nem tudom, sztem uolyan keveset mint a jelenlegi helyzetben szenvednek el az orik a "védelmes támadás" miatt.

A fedezéses ötletnek azért nem nyitottam új topicot, mert valamiért nem engedi nekem a rendszer, pedig a hullák fejlesztéséhez is lenne 1-2 ötletem.

De függetlenül attól, hogy igazam van vagy sem, akkor is kell a pro-kontra mert különben túl nagy lenne itt az egyetértés

(Aprópó a Te nicked nem sok mindent árul el )
Reply With Quote