Thread: 1A események
View Single Post
Old 04-07-2008, 13:47
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Elmesélem neked, hogy Arwyl nem azért fordult le mert klánütés meg ilyesmi, hanem mert rámjött Remy alulról odafokozva 100k érték távból. Én meg etettem a teljes klánt, így nem voltam felkészülve ilyen támadásra. Szóval az 1. ütésnél elfokoztam, hogy 0 hekit vigyen, ez elvitte a klán vagyonának a 2/3 részét kb. Ekkor meg is mondtam Remynek, hogy nem "adok" földet neki, inkább fordulok, mert elér a többi Big Gunos és levernek minimum heki alá, és beragad az összes orim (vagy törlök). Különös képpen nem hatotta meg a dolog, igaz nem is vártam, újra odafokozott, és újra rámjött. Ekkor már el se tudtam volna fokozni, így maradt a fordulás.

De amúgy mondtam már MSN-en is, amihez nincs közöd és főleg belelátásod ne szólj bele, mert csak marhaságokat mondasz!!

Gratulálok az ovinak a sikeres ütésért és a nyilasoknak, hogy vissza mertek menni.

Neked mániád, hogy mindent személyeskedésnek veszel... Mindegy, lelked rajta, én túl fogom élni. Annyiban csakugyan nem egyezik az eseted a Lyráéval, hogy te nem klánütés elől fordultál, hanem egyéni elől. A lényeg ugyanaz: fordultál. Az a hsz ha el is olvasod az egészet nem kifejezetten rólad szólt, hanem arról, hogy nem újkeletű jelenség a támadás előli lefordulás.
Sponsored Links