Quote:
Originally Posted by pepa
Én mindig W-be fordulok és nem tapasztaltam "maffia tevékenységet". 1600 ori közt jobban el tud tünni egy kezdő , mint 100-200 között.
|
Ahogy, látom, nagyon megosztjuk a közvéleményt.
A hozzászólások,és az emberekkel folytatott beszélgetéseim alapján kb 50:50 az arány. A szavazatok alapján viszont nem biztos hogy jó ahhoz kötni a gyorsbaregi feltételeit, h valakinek van e orija Aban vagy nincs ;]]
Örülök Pepa hogy segítettél rávilágítani a lényegre, de sajnos ahogy elnézem, az életben nem fogjuk meggyőzni azokat akik még sosem jártak az U-ban :]
Akik nem jártak a gyorsban, próbálják ki.
Másként nehezen fogják észrevenni a különbségeket.
Hasogathatunk még több száz hsz-en keresztül szőrszálakat, nem győzzük meg egymást :]]
Regeljetek a gyorsba, próbáljátok ki, remélhetőleg élménydús és tanulságos lesz ;]]
Én részemről ehhez a topikhoz többet hozzátenni nem tudok, további jó játékot mindenkinek, mindegy hogy az illető megrögzött anarchos, csigucis, normális ( :ĐĐ) vagy épp kissé felpörgött beállítottságú csopiban játszik.
Játszon mindenki jól, korrektül és nyugodtan ahol szeretne, Ati meg a gyorscsopis kérdést úgyis rövidesen megoldja, remélhetőleg úgy, hogy a kecske is megmaradjon és a káposzta is jóllakjon :ĐĐ
És köszönöm a hozzászólásaitokat pro és kontra a topikomhoz.