View Single Post
Old 04-22-2006, 13:55
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
ha tőlem tekiket lopnak, azonnal pakolok mindent ki a piacra. olyan is volt, hogy a lopás elején mindenből vitt rendesen a toli, és az utolsó lopásoknál alig vitt 50-50-et minden tudományágból (igaz, ilyen is csak 1* van 1 életben ). a lakitekit meg pótoltam, hogy ne menjen el a sereg.

óhh... szeretem a kihívásokat. de ha jól tudom, más az anarch, mert nem teheted ki a piacra a tekiket, mivel rögtön megveszik. azért ki lehet próbálni, és majd beírjuk ide az eredményt.

Nah, ahogy írtad, kipakolsz mindent a piacra egyből és ez ha egy aktív csopiban történik (ahol nem szabizik a csoport fele), akkor szépen szét is ütnek... és ha azt veszem, hogy van aki okosan csinálja és beütés előtt lop tőled tekit, akkor végképp nem érsz semmit a dologgal, ezért kell úgy változtatni, hogy lehessen továbbra is tekit lopni, de ne ilyen mértékben, hogy egy ori 2-3 teljes készültséges lopásba belepusztuljon... és azért nem tartom eléggé jónak Kisbér ötletét, mert az már csak akkor véd, ha szétloptak totálisan és az már nem sokat ér...

Az anarchban az 5-en ugyanolyan a piac mint a többi helyen, tehát nyugodtan kiteheted, ha jól csinálod vissza fogod tudni venni... és majd akkor egyeztetjük a dolgot! Ha kicsit belehúzunk 3 nap alatt meg lehet csinálni az orikat ott (de lehet, hogy köv hét közepéig elhúzodhat a dolog, mert csak akkor lesz elég időm azzal is foglalkozni)...
És születnek emberek.