View Single Post
Old 04-06-2008, 22:22
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Gratulalok. Akkor esetleg Neked vezessuk be, hogy ha megnyomsz egy gombot, 4 milliard lesz a segelyed. Jo? Brillians mondon tudsz nagy nyereseget csinalni, kockazat nelkul. Mi lenne, ha nem viccelodnel?

Valamint szeretnem, hogy ha lennel x kort egy szoviben(mar nem vedetten), jonne fel savosan 10 ilyen szovi, mindegyik beutne Teged, visszautni nem tudnal, es seperc alatt elfogyna a fel orszagod. Ez egy jo jovokep, szerinted, oszinten?

Ezzel szerintem epp a jatek veszik el, monoton kockazat nelkuli rohanassa. Mi ertelme?
Nem hiszem, hogy nem latod at... Te is lehetsz szenvedo alany, ne csak egysikuan lasd, ha lehet, hogy ez Neked milyen jo, ha megcsinalod...
Dobálózhatunk itt lehetetlen dolgokkal. Viszont úgy érzem nem nekem kell győzködnöm a publikumot,hanem Nektek.

Azzal jönni,hogy logikátlanság .. nem egy elfogadott logikai bukfenc van a játékban .. akkor mindbe nyúljunk bele?
Vagy hogy ha majd egyszer ... ha tudsz nekem olyan emberkét mutatni,akit egy napon 10 ilyen jóindulatú szövi megskalpolt,akkor azt mondom,hmm.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote