Thread: dvd,mozi filmek
View Single Post
Old 04-04-2008, 01:22
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel View Post
Így sem ismerős... de meg fogom majd nézni

Tegnap este a Vészhelyzetet néztem megkíméllek benneteket a tartalmától.... Viszont előző este a War című filmet. Mielőtt megnéztem az egekig magasztalták nekem . Mitnemondjak... annak aki szereti a zsarus, mitöbb korrupt zsarus, bosszúállós zsarus, néha verekedős zsarus filmetket, pláne, ha abban Jet Li, és a Szállítóból jól ismert Jason Stathman játsza a főszerepet, az szerintem nem csalódhat. Pláne, ha azt elárulom, hogy a végén persze nem várt fordulat teszi érdekesebbé a filmet.
A sztoriról csak annyit, hogy a középpontban a japán és a kínai maffia harca áll , ami persze nem véletlenül generálódott Tehát egész sok ferdeszeműt láthatunk
Szombaton fogom megnézni a Wart

Tegnap a Mézengúz című rajzfilmet néztem meg.Nekem tetszett,aki teheti nézze meg.

Rövid tartalom:
Quote:
A Barry B. Benson nevű méh most végzett a főiskolán, és csalódottan kell tudomásul vennie, hogy az élet számára egyetlen pályát kínál: a mézet. Ám hősünket nem olyan fából faragták, hogy csak úgy beálljon a nyájba, jobban mondva a rajba. Sikerül kiharcolnia, hogy a pollengyűjtő osztag magával vigye egy körútra a kason kívülre, a nagyvilágba...
És itt kezdődnek az igazi bonyodalmak. Egy virágnak nézett teniszlabda, egy kis eső, no meg egy jószívű hölgy, és Barry élete fenekestül felfordul.
Reply With Quote