View Single Post
Old 04-03-2008, 21:57
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 12%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
Nem tudom miért van ez a gyors csopi misztifikálás asszem ki kell próbálnom. Azon kívül, hogy relatíve kevesebb piac van, és gyorsabban telnek a körök van vmi különbség? Miért ne lehetne egy bármilyen játékos elég jó a gyorshoz?
Sztem az A-t semmi értelme idekavarni... persze fedezni mindenhol lehet, és akkor az A-s játék is ugyanaz ha fedezel, mint máshol, pláne ha egyfős klánban vagy...

Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok, akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba.

Szerintem nem közelezhetünk senkit arra,hogy 500 kör alatt ezt meg ezt teljesítse,különben blabla ..

Személyes ismerősöm fél évig tekizett 200 heki alatt,aztán felment a topba,hülyére termelte magát. (fél év ~ 9k kör)
Egyáltalán nem volt kezdő az ember. Az 501. körben át kellett volna rakni normálba? Hmm

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote