View Single Post
Old 04-03-2008, 18:33
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by N.a.t. View Post
Öööö .... :ĐĐ
Minden van. Az a baj hogy nem tudom jól elmagyarázni azt, amire gondolok, de továbbra is úgy érzem, hogy a gyors valóban kicsit nehezebb mint pld a normál csoport, legalábbis akkor, ha képes betölteni eredeti célját, tehát valóban csak a profi játékosok regelhetnek majd oda. Következmény: nem biztos hogy mindenki, aki feljut Aig, az sikeresen tud majd játszani Iben. Pld :]
Jelenleg mint minden csopiban, a gyorsban is rengeteg az olyan ori, aki totál kezdőként oda regel, rosszabbnál rosszabb orikat raknak össze,majd villámgyorsan le is szabiznak, mert nem bírják.
Talán a kihullási arány is bőven magasabb a gyorsban mint a többi csoportban (bár erről Ati tudna biztosat mondani).
Konkrétan tudok olyan esetekről, akiknek az Aban van most is orijuk, a gyorsban mégis előszeretettel játszanak lufit.
Nem igazán értem hogy miért van ez, de a topik épp azért van, mert ti esetleg tudjátok hogy mi lehet ennek az oka :]]

Az utolsóra van egy tippem. Azért játszanak lufit, mert nem az a céljuk, hogymindenkit leverjenek, hanem az, hogy minnél többet termeljenek és vigyenek fel újra A-ba. Termelni meg egész jól lehet dupla annyi körrel mint normálban.

A gyorsat télleg nehezebb lenne megtanulni mint az A-t? Annak ellenére, hogy gyorsban minden centire úgy működik mint normálban, nincsenek klánok, nincs klánraki, meg klántámadás, meg egyebek, amik kifejezetten az A sajátjai? Valahogy nem hiszem, bár a személyes próba várat még magára kicsit, mert most van 5-ben orim.