View Single Post
Old 04-03-2008, 11:42
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Remy: Nyilvánvalóan a legnjobban az anarchista szinteket érintené a dolog. De azért a normált is, hiszen minden normál szinten vannak nagyobb, termelő orik, de akár kisebbek is előfordulhatnak. Akár a normál 5. szinteken is bekövetkezhet, hogy azért támadnak meg, mert csábítja a támadót az aranyad. Ha VIP vagy, miért kéne kitenned magad annak, hogy a körönként eladott drágakövek miatt támadást indukáló aranykészleted halmozódik fel?

Ati: normál 5. szinten is lehet valakinek akkora tartaléka, hogy becsorog. Sőt, minden normál szinten. Én, a pocsék játéktudásom mellett a lassúban annak idején egy MF óriás varázslóval 1,5 mrd-vel léptem fel a 4. szintre. Pedig nem is gyűjtögettem, és alig voltam a top30-ban, sőt, egyszer ki is ütöttek onnan pár napra. Szóval ha valaki egy kicsit is ráfekszik a pénzgyártásra, hatalmas tartalékokat tud felhalmozni a normálban is. A javaslat nem csak anarchista országokat érintene szerintem.

Meg úgy véltem, hogy ez nem túlságosan zavaró dolog. Tehát aki ennek előnyeit nem használná ki, annak a játékát sem hátráltatná. És a VIP axiómába is belefér, hiszen ez csak kényelmet biztosít, semmivel sem többet. Előnyhöz nem juttat senkit, hiszen ha nem vagyok VIP tag, akkor is lehetőségem van úgy eladni a drágaköveimet, ahogy én akarom. Akár körönként más-más mennyiséget is eladhatok. Vagy mindet. Vagy egyet sem.
Midössze ezért gondoltam egy ilyen lehetőségre.