Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 04-03-2008, 00:08
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by tulip View Post
Szóval ez itt a dühöngő? És csak mértékletesen szabad dühöngeni?

Akkor csak annyit írok, hogy felgyújtották a játszótéren a fémcsúszda
fa részét, ami teljesen szétégett. A másik csúszda ugyanazon a játszótéren
össze van köpködve 5-10 centisre nyúlt taknyos csulákkal. A bébi-hintát már
régen szétverték (szerencsére a fiam még hintázott benne és már éppen kinőtte). A rugós kisautót is régen szétverték, de bele is szartak.
Kb. 5 éve épült a játszótér, a tábla szerint 19 millió forintból. A táblát is
szétverték, bár nem értem miért, mert azzal a kisgyerekek eddig sem játszottak.
És ha csak ez lenne az egyetlen ilyen játszótér... de hát a helyi menők már csak ilyenek. az a legkeményebb akinek a leghosszabra nyúlik a csúlája a csúzdán. rendben hogy részegen mi is szivesen szórakoztatjuk magunkat játszótéren,mert jókat lehet röhögni ott,ha valaki leesik pl egy rúgós kutyáról végülis a nagy gyerekeknek is szabad játszani
de sose rongáltunk semmit, nem használtuk nyilvános wc-nek, nem zavartunk el vagy félemlitettünk meg kisebbeket.

Én meg azon vagyok kiborulva, hogy 3-4öregasszony miatt miért kell egy frissen felújitott játszóteret megszüntetni??? Zavarja őket a zaj, hurrá
helyette 36millából épitettek egy füvesitett parkot, mert kibulizták, egyik szószólót sem láttam sétálni ott,nemhogy leült volna a padra.
És természetesen, a fiatalok innentől nem a hintára,hanem a padra ülnek le és úgyanúgy ordibálnak... de legalább a kicsiktől sikerült megint vmit elvenniük

Reply With Quote