View Single Post
Old 04-02-2008, 20:02
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Igen, tulajdonképpen úgy fedeztem fel a 13. helyre, igaz a felfedezési arányom nem növekedett, mióta az 1/A-ba megérkeztem.
Sorry az offért.

5% templommal sokáig nem jutnál, ha körbe vesz pl egy 5 fős klán. Egyet ütsz, és 2-3 sereg megy rád hiénázni. Arról nem beszélve, hogy jól fegyújtanak, és kapsz egy szép vihart is, délutánra már a piaccal is gondjaid adódhatnak. Szóval nem biztos, hogy egy kezdőt, aki először jár A-ban, és ork fajt választott, az árral szemben kéne úsztatni.

ui: sohasem mondtam olyat, hogy építsen 20% templomot, és 20% kocsmát.

Mennyi kocsmát építsen, hogy pl egy 12% templomos kocsmás gnóm ne rengesse, ne gyújtsa be?

Azt meg elmondanám neked, bár te a 13-dik helyen állsz, hogy a hiénázást nem állítja meg a sok vari, ezzel szemben az íjjal lehet esélyed. Azt is elmondanám, hogy azok az orkok akiket én ismerek/ismertem A-ban nem lepődtek meg ha vihar tombolt az orijukban, mert eléggé általánosnak számított.

De tulajdonképpen nekem mindegy. Csináltassatok a szerencsétlenből tolis/varis orkot, engem az se igazán érdekel már, mert eleve kötekedésnek indult a részetekről az egész. Az ne zavarjon, hogy mindketten értelmetlen dolgokba kötöttetek bele, neked meg az érvelésed is eléggé értelmetlenre sikeredett. Csak rajta, jó szórakozást.