Quote:
Originally Posted by Synkel
Te hol olvastál olyat, hogy ilyen klánok ellen kellene az éplista? Mert én sehol. Olyat se olvastam, hogy egyedül halad az ork. Te nyilván felhúznál 20% templomot és ugyanennyi kocsmát, aztán elfedeznél mellőlük egy másik ugyanilyen klán mellé, én inkább ütnék, mert gyorsabb, és mert nem hiszem egyébként se, hogy orkot érdemes lenne annyira betolizni, hogy a gnóm ne gyújtsa rá a boltot, illetve annyira bevarizni, hogy az óriás ne rengesse szarrá.
|
Igen, tulajdonképpen úgy fedeztem fel a 13. helyre, igaz a felfedezési arányom nem növekedett, mióta az 1/A-ba megérkeztem.

Sorry az offért.
5% templommal sokáig nem jutnál, ha körbe vesz pl egy 5 fős klán. Egyet ütsz, és 2-3 sereg megy rád hiénázni. Arról nem beszélve, hogy jól fegyújtanak, és kapsz egy szép vihart is, délutánra már a piaccal is gondjaid adódhatnak. Szóval nem biztos, hogy egy kezdőt, aki először jár A-ban, és ork fajt választott, az árral szemben kéne úsztatni.
Quote:
Originally Posted by Synkel
Te hol olvastál olyat, hogy ilyen klánok ellen kellene az éplista? Mert én sehol.
|
Azt írta 2k heki felett van picivel. Javaslom nézd végig a pontlistát 100-200k-ig.
ui: sohasem mondtam olyat, hogy építsen 20% templomot, és 20% kocsmát.