View Single Post
Old 04-01-2008, 10:47
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by N.a.t. View Post
Nem támogatom. Több okból. Adj olyan országnevet az oridnak amivel akár évek múltán is tudsz azonosulni, valamint szerintem az lenne a minimum hogy regisztrációkor ellenőrzöd a megadott ország és felhasználóneved, jelszód és e-mail címed.
Ha elütötted töröld, friss oriért nem kár :]] És nekem nem lenne kedvem keresgélni hogy miből lett a cserebogár :]] A többi ellenérvem itt most nem is sorolom.
Anarchban eladott oriknál inkább látom értelmét, de az orieladás meg nem a játék célja.
Én olyan országnevet adok az országaimnak. De mi van, ha valaki fiatalon kezd el játszani? Pl 14 évesen? És mondjuk 18 évesen már nem ugyanaz a stílusa, mint 4 évvel azelőtt... Természetesen mondjuk ugyanez a szituáció 20 és 24 éves között nem ugyanaz. Az első orim Gee Force Land volt, 16279-es sorszámmal. (Vagy 16729? 16972? Mindegy. Az első kettő biztos. ) Most is tudnék vele játszani, ha még meglenne. Pedig tinédzser vótam akkoriban. Nyilván, ha tegnap regeltem egy országot, és elírtam a nevét, nyilván törlöm. Nyilván ha 3 éve elírtam, de akkor nem töröltem, most már nem fogom. Pl azért, mert mondjuk nem vettem észre azonnal az elírást...

Az érvem pedig még midnig ott tart, hogy ha 2 hónap folyamatos lehetőség mellett 60 ország neve változott meg, akkor az egyszeri, meg nem ismételhető lehetőség megadása mellett nem kell majd percenként pontlistát mentegetnie senkinek.
Még mindig alaptalannak érzem a félelmet a káosztól.
Egyszer már volt ilyen lehetőség. Nem okozott káoszt. Ha mégegyszer lesz ilyen, akkor sem fog. Főleg, ha nem hosszú ideig áll fenn a lehetőség, ami alatt ugyanaz az ország akár 50x is változtathatott volna (ha kifizeti a VIP köröket érte persze...) nevet, most 1x lesz ilyen lehetősége. Többé nem.
(Ez normálra vonatkozik persze amit írtam, anarchista szinteken továbbra is szükségét érzem a többszöri, minimum 10x átírható névnek.