Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerinted tényleg létező ez a párhuzam? Klán ha rád fokoz 1 teljes órád van észrevenni, és reagálni. Ha nem teszed, a te hibád. Egyéni ütéshez meg kv előtt 5 mp-vel fokozok, támadok, és mire észreveszed, 40 körre vagyok alattad. Képtelenség kifigyelni mikor áll rád valaki egyéniben. Szembemenni meg szintén elég gyalázatos, azt Arwyl elég pontosan leírta nemrég. A fél orit bontod, és fullra kitámadsz, hogy FELÜLRŐL beverhesd, aztán meg ott állsz egy szál fügefalevélben, és imádkozol, hogy ne támadjon be senki. Láttad, láttuk, Bagollyal mi történt mikor megpróbálta, hülye aki utána csinálja.
Ha ellépni nem lehet az ütés elől fokozással, akkor ráálni se lehessen, mert megint az a helyzet áll elő, hogy egyik fél rákészülhet az ütésre, eldöntheti mikor támad és mennyire épül be ezért, a másik félnek meg megkötözzük még a kezét is, nehogy bármit is lépni tudjon ellene.
|
Általában azért nem 5seccel kv elött lehet észrevenni az ilyet. mégiscsak legalább 700k katiról van szó (500 a ráállás +200 az ütés elött pótlásra,hogy maxot hozzál) emelé még bejön a lovak bevétele... és ez még az az eset, amikor arra számitanak, hogy a másik észre sem veszi a dolgot...
ez elég komoly előkészületekkel jár. jóval több mint 1 köröd van sztem kiszurni az ilyen készülődést.
Amúgy nekem a területarányos foglalás melett még mindig az a legszimpatikusabb ötlet,hogy a min foglalás is 50% legyen.