View Single Post
Old 04-21-2006, 19:26
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér
Pont ez volt a cél... Hogy a káposzta is megmaradjon, meg a kecske is jól lakjon...

Szóval az én javaslatomnak az a lényege, ha egy olyan orit lopsz, akit nem nagyon lopnak, akkor közel annyit tudsz zsámányolni egyedül, mint eddig. Így a tolvajok nem fognak rinyálni, hogy gyengítik őket.
Ha viszont több tolvaj akar menni egy orira, akkor fejti csak ki igazán a hatását.
Tehát van mondjuk 10e tekercsed. Leölik a tolikat, és lelop egy félelf fullra (direkt nem készültségcsökkentést írtam)...
Marad ugye az új rendszer szerint 5500 tekercs (szemben az eddigi 4100 tekerccsel)
Azt mondod, hogy ejnye-bejnye, mind1, belefér, van annyi pénzem úgyis mint az állat. Televeszem a kocsmákat, és újra teletöltöm a tekercseket 10e-re.
Mindezt a lopás után pár perccel
Aztán hirtelen megint jön egy félelf, és szintén lopni akar. Leöli a tolvajaidat, és elkezdi lopni a tekercseidet.
A mostani rendszer szerint ugyan úgy 4100 tekercsre esel vissza. Viszont ha az lenne, amint én mondok, akkor már csak kb 2500 tekercset tudna elvinni. Azaz maradna nálad otthon a 4100 tekercs helyett 7500!!!
Tehát a második tolvaj kb 3500 tekerccsel kevesebbet tudna elvinni...
Nyilván a 3. még kevesebbet és így tovább...
Aztán az, hogy ez az autóvédelem mennyi idő után "regenerálódna" az már egy másik kérdés...
Megaztán lehet azon is el kéne gondolkodni, hogy tekercsmennyiség ellopásának függvényében erősödne az autóvédelem... (ezzel kikerülve azt, hogy kiteszem piacra a tekiket, lelopatom magam valakivel, beáll az autóvédelem, majd visszaveszem a tekiket)
Ez így szép is lenne, csak olyan dolgokat feltételezel, amik nem reálisak...
Pld, ha nincs valakinek pénze (mert mondjuk már 5x eljátszották vele ezt a teki lopásos dolgot), akkor annyi az orijának, mert nem tudja pótolni a dolgot... ráadásul te azt írod, hogy ha több ori lopja... de én meg pont azt mondom, hogy nem kell hozzá több ori most sem, hogy széttekizzenek úgy, hogy annyi az oridnak és a te rendszeredben sem kell hozzá sok tolvaj, mert (tapasztalatok alapján mondom), ha beférnek hozzád tolival akkor addig NEM fogják abba hagyni, amig szabira nem mész, vagy van mit lopni tőled... és biza az, hogy 2 térkapuval szét lehet valakit tekizni úgy, hogy az orijának gyakorlatilag annyi, szerintem ez nem jó így... lehessen tekit lopni, de ne olyan mértékben mint most, mert irreálisan nagy károkat lehet csinálni ezzel az egy toli akcióval (nem fejtem ki megint, miért hatványozott az a kár amit elszenvedsz)...
És születnek emberek.