Quote:
Originally Posted by track
Nos nem tom ki hogy van vele! De nekem még nincs tolis orim, de most azt akarok indítani és kérdeztem nálam tapasztaltabbakat és azt mondák elf! Nos sztem van benne vmi, legalább is 5ön jó lehet vele tolni, főleg egy túdossal na meg a védelme meg a faji varija is jó!
|
Én azt mondom, hogy mindent összevetve elf. Nem azért, mert sokkal erősebb lenne mindegyiknél, hanem azért, mert ha folyamatosan fenn van a fantomsereg, akkor nem tudják mid van, és az esetek nagy %-ban nem fognak megtámadni - legalábbis katonailag...
De ez csak általánosságban igaz.
5. és még a 4. szinten is jó a félelf. Aztán 3. szinten és felette már nagyon kijön a félelf kajamalusza, emellett egyre kevesebb a zsíros célpont.
Ahhoz, hogy egy jól felépített félelf boldogulni tudjon (értsd részben tanyafree) ahhoz célorik kellenek, akitől a gabonához szükséges zsét összeszedi.
Tehát én személy szerint a félelfet nem javaslom 3. szintnél magasabbra (a 3/G pl tele van gnómmal, meg óriással, és csak minimális az egyéb, lopható faj).
Az ember még mindig fekete lyuk számomra... Engem nagyon zavar, hogy nem látok be senkihez, így folyamatos függőségben vagyok a varissal és azt azért ne felejtsük el, hogy a tisztánlátás +30%

És az nagyon sok

Tehát csupán 30-35% tudománnyal lopni nem kis bátorság, szemben a félelf 40-45% + árnyalak varijához. Segítség nélkül nem tud beférni a félelfekhez, elfekhez, emberekhez.
Az elfek több szempontból kiválóak arra a célra, hogy ne kőkemény tolis legyél, de azért az legyél. Tehát meg tudd magad védeni a varistól, a tolistól, és egy picit magadon gyengítve ugye a haditól is (hozzáteszem a mostani elfemnek annyi védelme van tolis/varisként, mint a hadioriknak

). Emellett önellátó tudsz maradni, ami nem feltétlenül jelenti csak azt, hogy nem kell óránként/naponta etetned, hanem azt is jelenti, hogy 20% templommal már szépen tudsz gömbözni, és szépen tudsz ha kell ártózni is!
Egyetlen baromi nagy hátránya az elfnek a -20% zsákmány...
De még1x mondom, a leírt dolgok saját véleményem