View Single Post
Old 01-29-2006, 09:38
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kics
- igen kiélezettre én is azt értettem.
- érdekes de 3. láttam uralkodó (csak tippre ő lehett) 2mrds tekikel (közölte) mindamellett neki tulajdonitottam a 2-5k-s árakat (nem friss, nem érhet fedés) hogy menne át? xintenkét ori. fix xövik... csöppet etikátlannak nevezhető, de semmiképp nem xabályellenes... és máris mindehol feleznék le a tekiket... (hamár itt a vip, és a több oprid is lehet, miért ne?... mind1)
- Aba ezekkel a módosításokkal kb. a nagyoriknak tennél jót, akik megtehetik a nagyxámú "feles" épületet, xó még több xó érné őket, és amit így-úgy elértek. még nehezebben lehetne lexedni őket. váltózó mennyiséget jelente területfüggően? (több ha-> több piac uahhoz pénzmozgathatáshoz -> nem 1enlő küzdelem, megin nem jó mindenkinek)
- kétlem hogy sokan tekintenék a tekiirást a játék részének. ez kishányada amúgy is a köröknek (ha veszed, hogy irod 2k körig, és 5k kört min lépegetsz. + ha irsz akkor nem háborúzol-> nincs az az előny amire probáltál utalni (kb. ebbe nem értünk 1ett, de mig te azt felesnek tartod, én nem)
- ezt nemértem (az éjszakai ügyeletest )
- sokan akarnak életszerűsíteni, és háborúhoz 3 dolog kell...
- vita nincs, csak reagálás felvetésedre xubjektíven
/reklamál smileyk miatt. túl bonyolult nekem ez a fórum.../
Jóaz életszerüsitést kezdjük a mágia lehagyásával és az emberei faj korlátozására.
És nagyobb hkein több péznt tárolhassanak ihgen. De azért ez a limit te se mondod hogy az 1/A top-t erősiti.
Azért bőven bármiylen limitet meghaladó tartaléka van valakinek az az 1/As topklán. Mond ha tévedek de nem hiszem.
És ebben az esetben ha valaki közelebb ér, hozzájuk nem lesz az az oriási különbség.
És ha már itt tartunk 400.000 körbe kerülne megírni 2milliárd tekit egy orinak. 1000 könyvtárral. Szal msot ezt amúgy sem értettem teljesen amit ezen a részne írtál,mernem minden szó volt világos,h ogy mit értesz alatta, de egy szövi 100e nél kicsit kevesebb kör alatt írja meg. Szóval az igy elég valótlannak érzem csalás nélkül.
ha amit irtál az kétmilliárd teki jelent amit azért kétlek.
Szla azt a részt ird le lécci mégeccer.
Kicsit nehéz reagálni amikro ennyre nem világos, hogy mi mit jelent amit írsz.