Thread: 1A események
View Single Post
Old 03-20-2008, 06:41
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Ehhez is annyi közöd volt mint a tegnapihoz hogy átaludtad akkor meg mit fényezed itt magad?
És ha nincs saját szöveged akkor úgy lopd el másét hogy ne legyen feltünő a plágium
Quote:
Bocs Arwyl de te mindenki miatt szabizol,nem csak miattam!Az 5Wből is úgy menekültetek fel ,de bármelyik szinten találkozunk mindíg van valami indok.Végülis elhiszem hogy nem érsz rá.A Cyby által beidézett klánütésre viszont jól emlékszem Wapról bontottad szét a fél klánt hogy alulról üssetek a reményesek meg lefordítottak egy orit és töröltek egy másikat abban a hiú reményben hogy akkor ők ütnek alulról...
A vádaskodásaidon csak nevetek nem is tudom ki hurcol vagy 100 milla tekit a gyorsból kettőnk közül ujrázgatva a szinteken felfelé...
Quote:
Csak akkor nem kell vádaskodni ha ő van telepumpálva lével és nem más

Cybynek is épp annyi része volt abban ütésben mint nekem. Gondolom Puppitól, hallottad, hogy felléptünk W-ből, mert te nem voltál abban a csopiban. És azt is mesélte Puppi, hogy miután leadta a földet a cimbiknek újrázott, és a 72. kör végére több 100M volt az orijában full egységgel tf-ként? És húzták fel alánk a kigyúrt orikat! Ugyanezek az orik neked több 10M tekit adtak lépés előtt, szóval te tudod ezt a legjobban. Legalább amink van gyors csopiból, mi magunk írtuk, termeltük meg Cybyvel, a saját országainkkal, nem pedig mástól kaptuk.

Az, hogy Grabi megtermelte-e vagy őt is telenyomták cuccal, nem tudom, de látom B-ben a nála lévő mennyiséget, és a 3-4 újrázását, és azokkal az orikkal, amelyekben nekem nincs hasonló mennyiségű cucc képtelen vagyok felvenni a versenyt vele.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote