View Single Post
Old 03-19-2008, 22:36
Dawe Dawe is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
miert ne? az nem gond ha te lopod a hullat, de az igen, ha a szovije megprobalja vegiglopni a pontlistat, hogy megtalaljon?
Írtam volna ilyet, hogy ez gond??? Nem hiszem (pontosabban tudom, hogy nem), csak a lassú nem arról jellemző, hogy órákat ülnének minden nap az emberek a gép előtt. Azok mennek a normálba.

Quote:
es akkor miert csodalkozol, hogy nem lopsz tole semmit? te magad irtad le, hogy 2szer annyi hekin volt. mi ertelme ennyire messze levo orit lopni?
Most az a kérdésed, hogy miért érte meg vagy hogy miért csodálkozok? Ha az elsőre kéred a választ, akkor azért, mert a hullától a 30 millából optimális esetben sok hasznot lehet gyűjteni, nekem pedig erre volt szükségem.
A másodikra, hogy mivel nincs tolvajok ellen védelme, ezért a "távolság miatti védelem" sokkal alacsonyabb, mint egy nem élőhalott esetén.

Quote:
...vagy artozni? az meg megint mas teszta, hogy minden ok nelkul azzal szorakoznak az orik tulajai, hogy a hullakat tuzgolyozzak, meg rengetik. az ilyesmit sosem tudtam igazan ertekelni...
Ehhez három dolgot fűznék:
1) ha pontosan elolvastad az első üzenetet, akkor kiderülhetett számodra, hogy a tűzgolyó azért ment, mert nem értettem, hogy miért nem tudtam lopni tőle és ezért - hangsúlyozom - kiváncsiságból kapta. Mivel nem okoztam neki veszteségeket, ezért pedig pláne nem érhet semmi támadás. Hogy etikus volt-e? Talán nem, de az meg nem normális, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
2) ok nélkül? -haszonszerzés, -ellenfél gyengítése, -esetemben a kiváncsiság, -stb... ennél több ok nem is kell...
3) a döntéseket neked nem értékelni kell tudod, hanem érteni.
Az sokkal szánalmasabb, amikor kérlek ne bánts üzenetet kapsz egy élőhalottól, hogy "légyszi hagyj békén, ez nem fair, én nem tudok varázsolni". Már meg ne haragudj, de a pofámról leszakad a bőr! Akkor minek lett élőhalott??? Ez olyan, mintha én elkezdenék sírni, hogy az ember mennyire rossz, mert fogyaszt gabonát, míg az élőhalott nem, így ez sem fair!
Reply With Quote